گل گاوزبان امسال توانست برنده جایزه نوبل جشنواره کن شود

گل گاوزبان گیاهی است که از دیرباز به دلیل خواص مفید برای سلامتی مورد توجه بوده است.

این به خصوص غنی از اسید گاما لینولئیک (GLA) است، که یک اسید چرب امگا 6 است که نشان داده شده است که التهاب را کاهش می دهد.

گل گاوزبان امسال همچنین ممکن است به درمان چندین بیماری از جمله آسم، آرتریت روماتوئید و درماتیت آتوپیک کمک کند.

با این حال، برخی عوارض جانبی جدی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود، و گروه‌های خاصی از مردم باید از مصرف این ماده کاملاً اجتناب کنند.

این مقاله نگاهی دقیق به فواید، موارد استفاده و عوارض جانبی احتمالی گل گاوزبان دارد.

گل گاوزبان همچنین به عنوان گل ستاره ای شناخته می شود، گیاهی است که به دلیل گل های بنفش پر جنب و جوش و خواص دارویی آن قابل توجه است.

گل گاوزبان

در طب سنتی از گل گاوزبان برای گشاد کردن رگ‌های خونی، عمل آرام‌بخش و درمان تشنج استفاده می‌شده است (منبع مورد اعتماد).

هم برگ ها و هم گل های این گیاه خوراکی هستند و معمولاً به عنوان چاشنی، سبزی خشک یا سبزی در انواع نوشیدنی ها و غذاها استفاده می شود.

برگها را گاهی آسیاب می کنند و در آب داغ غوطه ور می کنند تا چای گیاهی دم کنند.

در همین حال، از دانه ها برای تهیه روغن گل گاوزبان استفاده می شود که معمولاً به صورت موضعی روی مو و پوست مالیده می شود.

علاوه بر این، گل گاوزبان به طور گسترده به شکل مکمل در دسترس است و برای درمان انواع اختلالات تنفسی و گوارشی استفاده می شود.

گل گاوزبان گیاهی با برگ ها و گل های خوراکی است که به دلیل خواص دارویی خود شناخته شده است. به طور گسترده ای به عنوان روغن، ژل نرم یا چای گیاهی در دسترس است.

روغن گل گاوزبان همچنین دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که می تواند به بهبود زخم و ترمیم سد طبیعی پوست شما کمک کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.