چای ماسالا فله ای نوعی چای سیاه شیری، شیرین و پر ادویه است که منشا آن هند است اما امروزه در سراسر آسیای جنوبی و دیاسپورا از آن لذت می برند. (Masala = ترکیب ادویه در هندی و چای = چای.) با این حال، در ایالات متحده این نوشیدنی رقیق شده است و به جای سنت هندی، این نوشیدنی را تغییر نام داده اند.
مارکهای سفید، مخلوطهای ملایم را در کیسههای چای بستهبندی میکنند (که هرگز به طور کامل در فنجانی که به سرعت خنک میشود آبرسانی نمیشود) یا کنسانترههای شربتی میفروشند که اکثر مردم آسیای جنوبی هرگز آن را به عنوان چای تشخیص نمیدهند.
به عنوان آخرین توهین، نامها، نمادها و طرحهایی را از فرهنگ آسیای جنوبی قرض میگیرند تا محصولات خود را به بازار عرضه کنند، که آنها را «چای چای» یا «چای چای لاته» میخوانند، نامهایی که افراد داخل و خارج از فرهنگ ما توضیح دادهاند توهینآمیز و زائد هستند.
(اگر داستان منشأ شرکت دیگری را بخوانم که با یک خانم سفید پوست شروع می شود که چای را در هند “کشف” می کند و تصمیم می گیرد که او شایسته سود بردن از این سنت است، چیزی را آتش می زنم.)
خوشبختانه، بازار در حال تغییر است و امروز شرکتهای چای چینی متعلق به آمریکای جنوبی وجود دارند که ترکیبات و کنسانترههای استثنایی را ارائه میدهند که فنجانهای معطر و تند تولید میکنند (برای توصیههای من به پایین بروید).
این افزودنیهای هیجانانگیز را کنار بگذاریم، چای بزرگ بسیاری از مردم را به این باور رسانده است که چای ماسالا باید یک چای شیری خوش طعم و مزه دار باشد که کاملاً از تاریخ و فرهنگ مهم خود جدا شده است. صادقانه بگویم، شما لایق بهتری هستید. در زیر به شما یک دوره کوتاه در تاریخ استعمار نوشیدنی و شورش هند علیه آن می دهم.
سپس من بررسی خواهم کرد که چای ماسالا برای چند هندی آمریکایی در صنعت غذا چه معنایی دارد. در نهایت، با کمک دیگر چای سازان کهنه کار، من بسیاری از متغیرهای چای را تجزیه می کنم تا بتوانید یک فنجان خوش طعم را خودتان دم کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.