مطالعات گذشته در ارتباط با برنج طارم فریدونکنار نشان داده اند که آموزش در مورد استفاده از محصولات شیمیایی اغلب منجر به در نظر گرفتن ایمنی می شود. اقدامات مربوط به استفاده از آفت کش ها توسط کارگران مزرعه در کشورهای در حال توسعه.
برخی از محققان پیشنهاد میکنند که تلاشهای آموزشی و دیگر مداخله ممکن است تأثیر مثبتی بر پوشیدن PPE داشته باشد (MacFarlane et al., 2008; Janhong et al., 2005)، ایجاد انگیزههایی برای مهار روند استفاده بیش از حد (Weinger and Lyons, 1992).
اقدامات بهداشتی پس از استفاده از سموم دفع آفات، قابلیت خواندن دستورالعمل نوشته شده روی ظرف، انتخاب کافی مقدار nt آفت کش قبل از خرید (Janhong و همکاران، 2005) و کشاورزان را قادر می سازد تا علائم بیشتری از مسمومیت با آفت کش را پس از سمپاشی مشاهده کنند (Schreinemachers et al., 2016).
مطالعه ای که توسط (پری و همکاران، 2000) انجام شد نشان داد که آموزش به کشاورزان اجازه می دهد تا از طریق افزایش دانش و آگاهی از استفاده مناسب از تجهیزات و شرایط کاری ایمن با آفت کش ها کار کنند. در یک مطالعه در هند مشخص شد که میانگین نمره پایه نگرش و عملکرد دانش در مورد استفاده ایمن از آفت کش ها پس از مداخله آموزشی بهبود یافته است (سام و همکاران، 2008).
یک مطالعه مصری شواهد قوی برای اثرات برنامه آموزشی در میان خانوادههای کشاورز برای محافظت از فرزندانشان در برابر اثرات نامطلوب سلامتی مرتبط با قرار گرفتن در معرض آفتکشها، زمانی که مداخلات شامل ترکیبی از فعالیتها، از جمله آموزش بود، یافت (فراحت و همکاران، 2009).
یک مطالعه در ایالات متحده همچنین نشان داد که آموزش در مورد استفاده ایمن از آفت کش ها با پیشرفت جزئی در استفاده از تجهیزات حفاظتی، به ویژه استفاده از دستکش ارتباط مثبت دارد (پری و لید، 2003).
در یک مطالعه بنگلادش مشخص شد که کشاورزان آموزش دیده در مقایسه با کشاورزان آموزش ندیده توجه بیشتری به اقدامات ایمنی در هنگام دست زدن به آفت کش ها مانند پوشاندن بدن خود، تعویض و شستن لباس های آلوده مورد استفاده در سمپاشی و حمام کردن پس از تکمیل برنامه دارند (Schreinemachers et al. ، 2016).
تأثیر مثبت آموزش بر دانش، باور و رفتار ایمنی استفاده از آفت کش ها نیز در مطالعه ای توسط (Damalas and Koutroubas، 2017) در یونان و (Janhong و همکاران، 2005) در تایلند آشکار شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.