چای ادویهای معطر در اصل از آموزههای سلامت آیورودا در هند میآید که بیشتر به خاطر فیلمهای موزیکال و رنگارنگ بالیوودیاش شناخته میشود.
یک چای ماسالا فله معمولی از چای سیاه و ادویه های مختلف تشکیل شده است. در هند می توان چای را در هر گوشه خیابان، در بازارها و حتی در قطارها و ایستگاه های اتوبوس خرید.
چای ماسالا با کمی شیر و عسل یا شکر سرو می شود. هندی ها چای چای خود را دوست دارند و هر خانواده دستور تهیه مخصوص خود را از ادویه هایی مانند هل، زنجبیل، دارچین، بادیان یا میخک دارد. اطلاعات بیشتر در مورد تاریخچه و تهیه چای را می توانید در اینجا بخوانید.
سرزمین مادری چای، با سنت و آیین بسیار طولانی، البته چین است. اصطلاح «chá» مخفف چای است و از قسمت شمالی چین آمده است.
چای در خشکی پخش شد و با کمک کاروان ها به ایران، ترکیه، یونان و روسیه و جاهای دیگر رسید. تا به امروز نام چای در این مناطق «چای» است.
در مقابل، نام “té” بیشتر در جنوب چین استفاده می شود. پس از اینکه دریانوردان هلندی محموله خود را به اروپای غربی آوردند، کلمه “چای” در اینجا رایج شد. به طور دقیق، ترجمه تحت اللفظی اصطلاح “چای چای” به معنای “چای چای” است.
در هند، کشت گیاهان چای توسط حاکمان استعماری بریتانیا ترویج شد. به لطف انگلیسی ها و «تایم چای» آنها، مصرف چای سیاه نیز روز به روز در میان مردم هند محبوبیت بیشتری پیدا کرد.
هندی ها احتمالاً از انگلیسی ها یاد گرفته اند که چگونه شیر اضافه کنند. با این حال، در تهیه معمولی چای، شیر از قبل با مخلوط چای و ادویه و عسل یا شکر جوشانده می شود. کلمه ماسالا به معنای “مخلوط” است.
بنابراین همراه با چای “مخلوط چای” را توصیف می کند. به طور سنتی، چای ماسالا هندی علاوه بر چای سیاه حاوی بسیاری از ادویه های مختلف است.
جدای از آن، چای تند به احتمال زیاد زودتر توسط جمعیت هندی، بدون افزودن شیر و چای سیاه نوشیده شده است. منشا ماسالا چای احتمالاً در علم سلامت آیورودا نهفته است.
در آیورودا که به معنای «دانش زندگی» است، ادویه ها و گیاهان همیشه اهمیت زیادی داشته و جایگاهی همیشگی در منو دارند. گفته میشود که مخلوطهای ادویهای خاص انرژیهای ذاتی هر انسان را به تعادل بازمیگردانند و در نتیجه سلامت جسمی و روانی را تضمین میکنند.
به هر ادویه بر اساس طعم و خواص آن اثر خاصی نسبت داده می شود. به عنوان مثال، زنجبیل در گروه «ادویهای» و «گرمکننده» طبقهبندی میشود و گفته میشود که هضم غذا را تقویت میکند و متابولیسم را تحریک میکند.
علاوه بر این، طبق اصول آیورودا، غده باید بتواند دوشاهای واتا و کافا را کاهش دهد. زنجبیل در کنار بسیاری از ادویه های دیگر، یکی از مواد اصلی در چای اصلی ماسالا است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.