دانههای کنجد کوچک که توسط متخصصان تغذیه منبع فواید بسیاری است، قدرت زیادی بر سلامتی ما دارند. سرشار از مواد معدنی مانند منیزیم، آهن، روی و همچنین آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و فیبر، تصادفی نیست که از دوران باستان مصرف می شده است!
این ابر غذاها حافظه را تقویت می کنند، به تنظیم حمل و نقل روده کمک می کنند، با کلسترول بد مبارزه می کنند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند.
کنجد سیاه در بارداری ، طلایی یا سفید را میتوان به خمیری به نام تاهین یا روغن کنجد تبدیل کرد. در تمام اشکالش، یک نت معطر منحصر به فرد را به دستور العمل های شما می آورد… به همین دلیل است که ما ایده هایی را برای ترکیب های خوشمزه به اشتراک می گذاریم.
در تجارت، می توانید دانه های کنجد را از بژ روشن تا سیاه پیدا کنید. کنجد سفید به سادگی کنجد پوسته شده است کنجد بلوند یا طلایی کنجدی «کلی» است که پوست آن باقی مانده است.
کنجد سیاه گونهای متفاوت از کنجد است که رایحههای مشخصتری دارد و اغلب در غذای ژاپنی استفاده میشود، اما همچنین به طور فزایندهای توسط سرآشپزهای شیرینی در سراسر جهان برای تزئین بستنی، کرم بروله یا موس شکلاتی استفاده میشود.
می توانید از دانه های کنجد همانطور که هستند استفاده کنید. اما می توان آن را به روغنی با رایحه های قوی تبدیل کرد که به خوبی با ووک های آسیایی هماهنگ می شود.
روغن کنجد بسته به خام یا برشته بودن دانه های استفاده شده می تواند کم و بیش شفاف و عطرهای آن کم و بیش قوی باشد.
کنجد را می توان به پوره کنجد نیز تبدیل کرد که بیشتر به آن تاهین یا تاهین می گویند. تاهینی که در غذاهای خاورمیانه بسیار رایج است، ستاره دستور العمل هایی مانند هوموس یا پوره بادمجان است که به طرز ظریفی طعم آن را می دهد.
روغن کنجد هم در آشپزی و هم در لوازم آرایشی به دلیل خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی آن استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.