از نظر ارزش غذایی، گردو در سال های اخیر به عنوان یک غذای فوق العاده تعریف شده است، زیرا حاوی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی و چربی های سالم است.
مغز گردو آذرشهر با طعمی که دارد از محبوب ترین دانه های روغنی است. گردو که در رده آجیل ها به حساب می آید اثرات مثبت زیادی بر بدن دارد. مصرف منظم آن باعث تقویت سیستم ایمنی، درخشندگی پوست و جلوگیری از ایجاد چین و چروک می شود.
با افزایش سطح ملاتونین در خون به الگوهای خواب کمک می کند. به لطف ترکیبات ملاتونین و پلی فنول موجود در آن، اثر آنتی اکسیدانی بالایی دارد.
گردو ، که از طراوت آن برای مدت طولانی در فصل پاییز و زمستان محافظت می کند ، در صورت عدم مصرف خام بلافاصله پس از خشک شدن در شرایط مناسب ، باید به صورت پوسته پوسته شود.
این باعث می شود که طراوت خود را برای مدت طولانی هنگامی که در یک مکان خنک و خشک نگه داشته می شود ، حفظ کند.
اگر پوسته شکسته شود ، باید 6 ماه در ظروف ذخیره سازی مناسب که هوا و در فریزر به مدت 1 سال هوا ندارند ، در یخچال نگه داشته شود.
در گردوهای خام و بو داده ، تقریباً به همان مقدار کالری ، پروتئین ، چربی ، کربوهیدرات و فیبر حاوی یکسان است. اختلاف ارزش غذایی بین آجیل خشک شده در شرایط خام و مطلوب حداقل است.
با این حال ، مصرف خام گردوی همیشه سالم تر است. اگر قرار باشد به عنوان بو داده و نه خام مصرف شود ، باید حداکثر 140 درجه سانتیگراد را برای حدود 15-25 دقیقه بو داده شود.
مواد مضر (آکریلامید ، چربی های ترانس) ممکن است در فرآیند کباب درجه حرارت بالا رخ دهد. در فرآیند کباب شدن در این دما ، از بین رفتن مقادیر غذایی گردو به حداقل می رسد.
اسیدهای چرب به هیچ وجه آسیب نمی رسانند و احتمال تشکیل آکریلامید ، که به عنوان واکنش بین اسیدهای آمینه و قندها تعریف می شود ، کاهش می یابد.
در تحقیقات مشخص شد که ماده آکریلامید باعث سرطان می شود. گردوی بو داده فقط باید چند روز نگه داشته شود. زیرا دوام آجیل بو داده بسیار کم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.