بهترین قوری برای چای برگ شل برای استفاده آسان است، از نظر زیبایی شناسی دلپذیر است و به خوبی با سبک فردی شما هماهنگ است.
ما معمولاً قوریهایی را پیشنهاد میکنیم که دارای سبدهای دمنده داخلی هستند، زیرا دم کردن چای را برای مدت زمان دقیق آسان میکنند. هنگام انتخاب خود باید اندازه قوری مناسب را نیز در نظر بگیرید.
اگر فقط برای خود چای تهیه می کنید، یک قابلمه کوچکتر ممکن است این کار را انجام دهد، در حالی که یک قابلمه بزرگتر ممکن است برای خدمت به خانواده و دوستان بهتر باشد.
در حالی که قوری ها یک گزینه محبوب هستند، اما آنها تنها راه برای تهیه چای با برگ های شل هستند.
توصیه میکنیم از روشی برای آمادهسازی استفاده کنید که به برگهای چای اجازه میدهد بهدرستی منبسط شوند، زیرا باعث میشود فنجانی خوش طعمتر و متعادلتر بهدست بیاید. جایگزین های قوری عبارتند از:
فیلترهای چای فیلترهای چای ساخته شده از کاغذهای کمپوست پذیر، زیست تخریب پذیر و برداشت شده پایدار گزینه ای عالی هستند اگر سهولت و راحتی کیسه های چای را ترجیح می دهید. آنها همچنین انتخاب خوبی برای در سفر یا هنگام سفر هستند.
دمپاشهای چای اگر یک فنجان یا لیوان چای را در یک زمان ترجیح میدهید، دمپزهای چای مستقل راهی آسان برای تهیه چای هستند.
لیوان های چای پز – اگر به دنبال یک مجموعه همه کاره برای تهیه یک لیوان چای هستید، یک لیوان چای دم کن سرامیکی یا لیوان دم کن شیشه ای آماده سازی چای را راحت می کند. آنها همچنین هدایایی عالی برای عاشقان چای در زندگی شما می سازند!
لیوان های چای – لیوان های چای شیشه ای دارای یک سبد تزریقی داخلی هستند که پس از اتمام دم کردن چای می توان آن را جدا کرد. لیوان های چای گزینه های عالی برای رفت و آمد، دفاتر، خوابگاه ها و موارد دیگر هستند.
روش تهیه چای در قوری چدنی شامل گرم کردن آب، اندازه گیری برگ های چای و خیساندن چای است. همانطور که در بالا توصیه شد، ممکن است بخواهید گلدان چدنی خود را با استفاده از آب داغ از قبل گرم کنید تا به حفظ گرما برای مدت طولانی تری کمک کنید.
می توانید چای را در قوری سفالی با روش تهیه غربی فوق تهیه کنید. با این حال، گلدان های سفالی نیز اغلب برای تهیه چای با استفاده از روش گونگ فو چا چینی استفاده می شود، که در آن چای در طی دوره های متعدد دم کرده میل می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.