در مقایسه با خرید سایر کالاهای خانگی، خرید و امتحان کردن چند چاقوی آشپزخانه جدید نسبتاً سرگرم کننده است. چیزی در مورد چاقوی یک سرآشپز خوب در دست احساس خوبی دارد و تیغه های مختلف می تواند زیبا باشد.
همانطور که این فرآیند ممکن است لذت بخش باشد، اگر ندانید به دنبال چه هستید، می تواند کمی اضطراب نیز ایجاد کند. این راهنما به شما کمک می کند تا بهتر بفهمید که چه چیزی یک چاقو دنده ای زنجان شپزخانه را با کیفیت می کند و در هنگام جستجوی آن چه چیزهایی را باید در نظر داشته باشید.
همه چاقوهای سرآشپز از مواد یکسان ساخته نشده اند و شما می توانید برای همیشه بحث کنید که کدام یک بهترین است. حقیقت این است که هر یک از مواد تیغه دارای خصوصیات مثبت و منفی متفاوتی هستند و حتما قبل از انجام کار باید به دقت در نظر بگیرید.
چاقوهای آشپزخانه استاندارد قدیمی و از جنس استنلس استیل تقریباً رایج ترین چاقوهایی هستند که می توانید پیدا کنید. فولاد ضد زنگ یک فلز نسبتاً مقرون به صرفه با ویژگی های مقاوم در برابر زنگ زدگی است که آن را به یک کلاسیک برای سرآشپزها و آشپزهای خانگی در تمام سطوح تبدیل کرده است.
تیغه های ساخته شده از این فلز مطمئناً ارزش بررسی دارند، آنها به دلایلی استاندارد هستند. با در نظر گرفتن این موضوع، فولاد ضد زنگ فلزی نرم تر از برخی از گزینه های جایگزین است.
این چاقوها ممکن است نیاز به تیز کردن بیشتر داشته باشند و ممکن است بیشتر در معرض خم شدن و از دست دادن لبه خود باشند.
فولاد کربن
چاقوهای استیل کربنی که به سرعت توسط آشپزهای خانگی رایج تر و مورد احترام قرار می گیرند، گزینه عالی دیگری برای چاقوهای آشپزخانه با کیفیت هستند و آشپزهای حرفه ای به آنها سوگند یاد می کنند.
با ترکیب فولاد با کربن، تیغه ای که بیرون می آید بسیار قوی تر می شود و لبه تیزتری را برای مدت طولانی تری حفظ می کند.
استحکام اضافی حاصل از کربن اضافه شده با اندکی جنبه منفی همراه است، اما این است که تیغه در برابر زنگ زدگی کمتر از یک چاقوی فولادی ضد زنگ محافظت می شود.
با مراقبت و نگهداری وجدانی می توان از این کار جلوگیری کرد، اما مطمئناً چاقویی نیست که بتوانید آن را در سینک بگذارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.